Snelbouw container

Komt u (semi-)tijdelijke opslagruimte te kort voor uw gereedschappen of materialen? Bij Kovobel hebben wij voor u een passende oplossing in huis! Wij zijn immers dé specialist als het aan komt op snelbouw containers. Onze A-kwaliteit containers behoren tot de absolute top van de markt. Bovendien kunnen wij voor elke gelegenheid een passende container voor u realiseren. Met een draagkracht van 500 kg per m2 zijn de containers breed inzetbaar. Dus of u nu uw machines wilt opslaan of uw verhuisdozen; met onze snelbouw container kan het allemaal. Door de aanwezigheid van hijsogen en heftruck sleuven, kunt u de container eenvoudig verplaatsen met behulp van een hijskraan of heftruck. Bovendien zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder zware gereedschappen. Dit alles is binnen een half uur te realiseren waardoor de container binnen no-time gebruiksklaar is!

Als officiële distributeur zijn van de Kovobel containers hebben wij een eigen ontwerpbureau. Zo denken we graag met u mee over de mogelijkheden tot er een gewenst model voor u gebouwd kan worden. Heeft u interesse in een snelbouw container of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Goedkope én snelle oplossing

Kiezen voor een snelbouw container van Kovobel zorgt voor vele voordelen. Onze containers zijn immers niet alleen gemakkelijk te verplaatsen met een hijskraan of heftruck door de aanwezigheid van hijsogen en heftruck sleuven. U kiest ook voor een (semi-)tijdelijke opslag die u binnen een half uur al gebruiksklaar kunt maken, zonder dat daar zwaar gereedschap voor nodig is.

Een snelbouw container is een goedkope oplossing voor het ruimte gebrek op bijvoorbeeld een bedrijfsterrein of bouwplaats. De container is in aanschafprijs namelijk relatief laag. De container is breed inzetbaar, omdat de vloer een draagkracht heeft van 500 kg per m2 en de deuren aan zowel de korte als aan de lange zijde geplaatst kunnen worden. Doordat ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal gaan ze bovendien jaren mee. Als u uw goederen nog extra wil beveiligen kunt u ervoor kiezen om een inbraak werende stang mee te laten bezorgen. Met deze stang bent u er van verzekerd dat de inhoud van de container veilig is opgeborgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

snelbouw container gestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel staan we voor het leveren van kwaliteit en dit resulteert in snelbouw containers waar u jaren plezier van hebt. Alle onderdelen van deze containers zijn gemaakt van enkel het beste materiaal. Doordat wij beschikken over een voorraad die altijd op peil is, kunt u snel over een container beschikken. U kunt niet alleen bij ons terecht voor snelbouw containers, maar ook voor speciale containers zoals gasfles opslag, EHBO containers en fietsenstallingen. Op afspraak kunt u ons bezoeken en ons assortiment bekijken. Bovendien bespreken wij dan graag de mogelijkheden met u. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!