Materiaal container

Wanneer u op zoek bent naar stevige opslagruimte voor uw materialen, dan biedt een materiaal container van Kovobel voor u de oplossing! Wij beschikken over een ruim assortiment aan materiaal containers. Als dé expert op het gebied van containers behoren onze materiaalcontainers tot de absolute top van de markt. De containers zijn breed inzetbaar omdat ze aanpasbaar zijn naar uw wensen door middel van maatwerk. Wij leveren de materiaal containers standaard met heftruck sleuven en hijsogen zodat u ze zelf eenvoudig kunt verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan. De vloer heeft een draagkracht van 500 kg per m2 en daardoor is de container zeer geschikt voor de opslag van zware materialen en machines. U kunt de container binnen 30 minuten al gebruiksklaar maken zonder dat u daar zware gereedschappen voor nodig heeft.

Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau en kunnen hierdoor met u meedenken over de mogelijkheden die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag aan een passende materiaalcontainer!

Goedkope én snelle oplossing

Met een materiaal container genereert u op een snelle en eenvoudige manier snel meer opslagruimte. De container is namelijk binnen 30 minuten en zonder zware gereedschappen op te bouwen. Bovendien kunt u de materiaal container gemakkelijk verplaatsen met een heftruck of kraan door de aanwezigheid van hijsogen en heftruck sleuven. Zo kunt u de container altijd op een voor u gewenste locatie zetten.

Door te kiezen voor een Kovobel materiaal container, kiest u voor een goedkope oplossing voor de nodige opslagruimte van uw materialen en gereedschappen. Doordat u de mogelijkheid heeft om de container naar uw wensen te laten ontwerpen, kunt u hem voor vele toepassingen gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een enkele of juist een dubbele deur. Ook kunt u kiezen of dat de deuren aan de lange of aan de korte kant van de container geplaatst worden. Wilt u uw materialen nog extra beveiligen? Door te kiezen voor een inbraak werende stang, bent u er van verzekerd dat uw materialen veilig zijn opgeborgen.

kovobel materiaal container opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel Benelux BV staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit merkt u aan de lange levensduur van onze materiaal containers en aan onze klantenservice. Omdat wij officiële distributeur zijn van de Kovobel materiaal containers kunnen wij onze voorraad altijd op peil houden. Hierdoor kunt u snel over een container beschikken. Naast materiaal containers hebben wij ook EHBO – BHV containers, fietsenstallingen en gasflesopslag in ons assortiment. Voor al onze artikelen kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, dan voorzien wij u van maatwerk advies!