Zelfbouwcontainer

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar meer opslagruimte, dan biedt een zelfbouwcontainer van Kovobel oplossing. Wij zijn immers dé specialist op het gebied van containers en in het bijzonder van zelfbouwcontainers. Onze containers behoren tot de absolute top van de markt en zijn aanpasbaar naar uw persoonlijke wensen en daarom voor elke gelegenheid inzetbaar. De vloeren van de containers hebben een draagkracht van 500 kg per m2 en kunnen dus niet alleen onderdak bieden aan uw verhuisdozen maar ook aan grote machines en zelfs uw auto. U kunt een zelfbouwcontainer zelf eenvoudig verplaatsen met een hijskraan of heftruck, omdat onze containers zijn voorzien van heftruck sleuven en hijsogen. Bovendien zijn de containers gemakkelijk in elkaar te zetten en zal dit u nog geen half uur kosten.

Als officiële distributeur zijn van de Kovobel zelfbouwcontainers hebben we een eigen ontwerpbureau. Zo denken we graag met u mee over de mogelijkheden tot er een gewenst model voor u gebouwd kan worden. Heeft u interesse in een container of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Goedkope én snelle oplossing

Kiezen voor een zelfbouwcontainer van Kovobel kent vele voordelen. Onze zelfbouwcontainers hebben namelijk de eigenschap dat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden door middel van een hijskraan of een heftruck. Dit is mogelijk omdat de containers zijn voorzien van hijsogen en heftruck sleuven. Daarnaast zijn de containers natuurlijk eenvoudig zelf in elkaar te zetten, zonder dat u daar zwaar gereedschap voor nodig heeft. Hierdoor is de container meestal binnen een half uur al gebruiksklaar!

Doordat een zelfbouwcontainer relatief laag is in de aanschafprijs, is het een goedkope oplossing voor het ruimte gebrek op uw bouwterrein of -plaats.  Daarnaast heeft de vloer een draagkracht van 500 kg per m2 en heeft u de mogelijkheid om de deuren aan de lange of aan de korte zijde van de container te laten plaatsen. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben de mogelijkheid om met een enkele of een dubbele deur geleverd te worden. Tevens zijn de containers ook schakelbaar. Wilt u de containers van extra beveiliging laten voorzien? Dan kunt u een inbraak werende stang mee laten leveren. Met deze stang bent u er van verzekerd dat de inhoud van uw zelfbouwcontainer veilig is opgeborgen.

kovobel zelfbouwcontainer opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Door het leveren van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij garanderen dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop. Bij Kovobel staat kwaliteit immers hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij de officiële distributeur van de Kovobel zelfbouwcontainers en dat zorgt ervoor dat onze voorraad altijd op peil is en u snel over een container kunt beschikken. Naast dat wij zelfbouwcontainers leveren, kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld EHBO – BHV containers, fietsenstallingen en gasflesopslag. Neem vrijblijvend contact met osns op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!