Zelfbouwcontainers van Kovobel

Bent u op zoek naar een zelfbouwcontainer? Onze containers van het merk Kovobel behoren tot de absolute top van de markt en zijn aanpasbaar naar uw persoonlijke wensen en daarom voor elke gelegenheid inzetbaar. De vloeren van de containers hebben een draagkracht van 500 kg per m2 en kunnen dus niet alleen onderdak bieden aan uw verhuisdozen maar ook aan grote machines en zelfs uw auto. U kunt een materiaal container zelf eenvoudig verplaatsen met een hijskraan of heftruck, omdat onze containers zijn voorzien van heftruck sleuven en hijsogen. Bovendien zijn de containers gemakkelijk in elkaar te zetten en zal dit u nog geen half uur kosten.

Als officiële distributeur zijn van de Kovobel zelfbouwcontainers hebben we een eigen ontwerpbureau. Zo denken we graag met u mee over de mogelijkheden tot er een gewenst model voor u gebouwd kan worden. Heeft u interesse in een container of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

zelfbouw container kovobel nl

Zelfbouwcontainers van Kovobel

Bent u op zoek naar een zelfbouwcontainer? Onze containers van het merk Kovobel behoren tot de absolute top van de markt en zijn aanpasbaar naar uw persoonlijke wensen en daarom voor elke gelegenheid inzetbaar. De vloeren van de containers hebben een draagkracht van 500 kg per m2 en kunnen dus niet alleen onderdak bieden aan uw verhuisdozen maar ook aan grote machines en zelfs uw auto. U kunt een zelfbouwcontainer zelf eenvoudig verplaatsen met een hijskraan of heftruck, omdat onze containers zijn voorzien van heftruck sleuven en hijsogen. Bovendien zijn de containers gemakkelijk in elkaar te zetten en zal dit u nog geen half uur kosten.

voorraad-3-banner-Blue

Uitgelichte zelfbouwcontainers

Kovobel biedt een breed scala aan zelfbouw containers en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze containers zijn ontworpen om praktische oplossingen te bieden voor verschillende toepassingen en projecten. Of u nu behoefte heeft aan extra opslagruimte of een aanpasbare containeroplossing, onze zelfbouw containers zijn er om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bekijk onze containers en ontdek hoe deze containers uw projecten efficiënter kunnen maken.

  3mtr eco Line – dubbele deuren korte zijde

  Demontabele materiaalcontainer met dubbele deuren aan de korte zijde.

  Materiaalcontainer – Open lange zijde – 3 meter

  Demontabele materiaalcontainer zonder deuren. Een van de lange zijdes is hierbij geheel open gelaten.

  4 meter eco Line – Dubbele deuren korte zijde

  Demontabele materiaalcontainer met een dubbele deuren in de korte zijde.

  Milieucontainer – 3 en 4 meter

  Milieucontainer 3 en 4 meter in standaard uitvoering af fabriek leverbaar echter maken wij ook maatwerk milieucontainers met grotere capaciteit. Standaard containers gaan tot 3m met lekbak 275 liter. Geleverd met roostervloer, twee ventilatieroosters en dubbele deuren in de korte zijde.

  5 meter eco Line – Dubbele deuren korte zijde

  Demontabele materiaalcontainer met een dubbele deuren in de korte zijde.

  Materiaalcontainer – Enkele deur lange zijde – 4 meter

  Demontabele materiaalcontainer met een enkele deur in de lange zijde.

  Materiaalcontainer – Open lange zijde – 4 meter

  Demontabele materiaalcontainer zonder deuren. Een van de lange zijdes is hierbij geheel open gelaten.

  Materiaalcontainer verhoogd – 4 meter

  Demontabele materiaalcontainer met een verhoogde bovenkant. De inwendige hoogte wordt hiermee met 43 cm vergroot.

  BEKIJK HIER ONZE CONTAINERS

  Kovobel Benelux biedt kant-en-klare oplossingen en maatwerk containers.

  Onze containers behoren tot de absolute top van de markt. Kovobel staat voor kwaliteit en de containers gaan jaren mee. Dit vanwege de materialen en het ontwerp. Alle onderdelen van de containers zijn van de beste kwaliteit, van schroef tot de houten vloeren. 

  Unieke containers van Kovobel

  Bij Kovobel bieden we meer dan alleen standaardcontainers. Of u nu op zoek bent naar een fietsenstalling voor uw bedrijf, een milieuvriendelijke container voor afvalbeheer, een bouwstroomkast voor uw bouwplaats, of een EHBO-container voor noodgevallen, wij hebben de oplossing voor u. Onze containers zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, waardoor u efficiëntie en gemak kunt combineren op uw projectlocatie.

  Aanhanger Afzetsysteem

  Van Vliet Bouwmaterieel is dealer van het Contrans Aanhanger Afzetsysteem. U koopt 1 onderstel en opent een enorme range aan mogelijkheden! Waar u voorheen dacht meerdere aanhangers of gesloten aanhangers nodig te hebben is nu verleden tijd! Tel uit die besparing! Er zijn legio aan opzet units mogelijk! U kunt ook losse sledes aanschaffen en uw eigen toepassing erop mee monteren. Of vraag ons of wij voor u een maatwerk slede met materieel kunnen realiseren.

  Milieucontainer – 3 en 4 meter

  Milieucontainer 3 en 4 meter in standaard uitvoering af fabriek leverbaar echter maken wij ook maatwerk milieucontainers met grotere capaciteit. Standaard containers gaan tot 3m met lekbak 275 liter. Geleverd met roostervloer, twee ventilatieroosters en dubbele deuren in de korte zijde.

  Bouwstroom container

  Wij bouwen/leveren maatwerk Bouwstroom containers volledig naar uw specificaties ingericht. Onze containers zijn voorzien van toegang aan de gebruikers zijde incl. een aparte toegang voor de Nuts zijde. Voldoet aan de eisen welke verplicht zijn per 01-04-2020 door Netbeheer Nederland.

  Milieucontainer – 3 meter – Enkel deur

  Milieucontainer 3,00 meter. Lekbak 275 liter. Geleverd met roostervloer, twee ventilatie rossters en enkele deur in de lange zijde.

  EHBO – BHV 1370×2200 dubbele deur

  Wij leveren elk denkbare inhoud obv calamiteiten en BHV hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld ook aan; Spilkits, portofoons, megafoon, brandcard incl. hijspinnen, reddingsvesten, Afzetlint/ketting, pylonen, Flare, rook fakkels etc.

  KG-3m gasflesopslag deuren lange zijde

  Gasflesopslag zonder vloer zorgt voor een vrije toegang zonder drempel of andere belemmeringen. Deze gasflesopslag is niet brandwerend uitgevoerd. Voor brandwerende WBDBO 60min kijkt u in de rubriek gasflesopslag 60min brandwerend. Andere maten leverbaar informeer via contact formulier of bel ons op werkdagen op 030-6874704

  Fietsenstalling

  Fietsenstalling zonder vloer open lange zijde. Foto's is een voorbeeld van meerdere 3mtr modellen geschakeld. De prijs is 1x 3mtr stalling.

  Carport – 5 meter

  Specificatie materiaalcontainer Materiaalcontainer is gemaakt van 0,75 gegalvaniseerd plaatstaal. Ondersteuningskolomen zijn gemaakt van 2,0mm gegalvaniseerd staal. Vloer is gemaakt van

  Goedkope én snelle oplossing

  Kiezen voor een zelfbouwcontainer van Kovobel kent vele voordelen. Onze zelfbouwcontainers hebben namelijk de eigenschap dat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden door middel van een hijskraan of een heftruck. Dit is mogelijk omdat de containers zijn voorzien van hijsogen en heftruck sleuven. Daarnaast zijn de containers natuurlijk eenvoudig zelf in elkaar te zetten, zonder dat u daar zwaar gereedschap voor nodig heeft. Hierdoor is de container meestal binnen een half uur al gebruiksklaar!

  Doordat een zelfbouwcontainer relatief laag is in de aanschafprijs, is het een goedkope oplossing voor het ruimte gebrek op uw bouwterrein of -plaats.  Daarnaast heeft de vloer een draagkracht van 500 kg per m2 en heeft u de mogelijkheid om de deuren aan de lange of aan de korte zijde van de container te laten plaatsen. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben de mogelijkheid om met een enkele of een dubbele deur geleverd te worden. Tevens zijn de containers ook schakelbaar. Wilt u de containers van extra beveiliging laten voorzien? Dan kunt u een inbraak werende stang mee laten leveren. Met deze stang bent u er van verzekerd dat de inhoud van uw zelfbouwcontainer veilig is opgeborgen.

  Kovobel

  Zelfbouw container huren

  Bij Kovobel begrijpen we dat projectbehoeften kunnen variëren, daarom bieden we de mogelijkheid om onze hoogwaardige zelfbouw containers te huren.  Onze verhuurservice staat voor u klaar.

  Met goed onderhouden containers die voldoen aan hoge normen, kunt u zich concentreren op uw project, terwijl wij voor uw containerbehoeften zorgen. Ontdek hoe het huren van onze demontabele containers uw projecten efficiënter en flexibeler kan maken via onderstaande button.

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice
  • Jaren lang plezier
  • Grote voorraad

  Meer weten over Kovobel Benelux BV?

  Door het leveren van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij garanderen dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop. Bij Kovobel staat kwaliteit immers hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij de officiële distributeur van de Kovobel zelfbouwcontainers en dat zorgt ervoor dat onze voorraad altijd op peil is en u snel over een container kunt beschikken. Naast dat wij zelfbouwcontainers leveren, kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld EHBO – BHV containers, fietsenstallingen en gasflesopslag. Neem vrijblijvend contact met osns op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!