Fietsenstallingen

Alle fietsen en scooters netjes op een plek die ook nog eens overdekt is? Met de fietsenstallingen van Kovobel Benelux BV kan het allemaal! Wij maken stallingen met dezelfde expertise als die van ons gewend bent bij ons demontabele containers. Hierbij behoren wij tot de absolute top van de markt met onderdelen van enkel de allerbeste kwaliteit. De fietsenstallingen die wij maken hebben een basis van robuust staal en wanden van gaas, damwand staal of hout. Hierbij is de wand keuze aan u. Bovendien kunnen de stallingen ook in een RAL kleur naar wens gespoten worden. Wanneer u de voorkeur geeft aan een afsluitbare fietsenstalling heeft u bij ons een ruimte keuze uit deuren. Door ons eigen ontwerpbureau kunnen we goed met u meedenken en u een passende oplossing bieden die bij uw wensen laten aansluit.

Kovobel nl fietsenstalling hout
kovobel-fietsenstalling-damwand
kovobel nl fietsenstalling

Modulair en exclusief

De fietsenstallingen van Kovobel Benelux BV zijn niet zomaar fietsenstallingen. Wij geven u naast diverse designopties ook de mogelijkheid om de stalling modulair uit te bereiden naar een grotere stalling. Zo kunt u de stalling dus altijd groter maken wanneer u in de loop van de tijd meer ruimte nodig heeft. Ook kunt u er op deze manier voor kiezen om er een dichte container aan te koppelen zodat u naast de fietsenstalling een gesloten berging kunt realiseren. U kunt alles zelfstandig opbouwen en verplaatsen. Op een vlakke ondergrond kunt u de stalling al binnen 30 minuten eigenhandig gereedmaken voor gebruik.

Onze stallingen zijn niet alleen van de allerbeste kwaliteit en modulair uit te bereiden. Ze zijn ook nog eens exclusief verkrijgbaar bij Kovobel Benelux BV en onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van een passend advies!

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Of het nu gaat om de onderdelen waaruit onze producten bestaan of onze klantenservice; wij gaan alleen voor het leveren van de allerbeste kwaliteit. Door de beschikking over ons eigen ontwerpbureau kunnen wij voor al uw wensen een oplossing creëren. Wij denken hierbij graag met u mee en voorzien u hierbij graag van een passend advies. U kunt ook bij ons terecht voor materiaal containers in gewenste maten, EHBO containers en milieucontainers. Heeft u vragen over onze fietsenstallingen of een van onze andere producten? Neem contact met ons op. Wij staan voor uw klaar!