EHBO container

Waar mensen werken, gebeuren helaas weleens ongelukken. Doordat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het belangrijk om altijd EHBO materialen in de buurt te hebben. Met een EHBO container van Kovobel Benelux BV heb je op een compacte manier de diverse basis materialen binnen handbereik. Wij kunnen de EHBO container voor u op elk gewenst terrein plaatsen. Hierbij kunt u denken aan een bouwterrein of in een werkplaats. Doordat de container is gemaakt van staal, kan deze zeker wel tegen een stootje. Een container leent zich als mobiele eerste hulp post die is voorzien van de minimale inhoud voor uw calamiteit op locatie.

Bij Kovobel Benelux BV leveren wij de calamiteiten container in 4 verschillende versies. Zo hebben wij de casco, basic box, medium box en de premium box. De containers variëren van enkel afgetimmerd met elektra, tot compleet met brandblusser en kuipbrancard. Mocht u de container aan bepaalde eisen willen laten voldoen, dan kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden 

Bij de aanschaf van een EHBO container heeft u de keuze uit twee AED verschillende soorten AED’s. Hierbij kunt u ook kiezen voor diverse servicepakketten. U heeft dan keuze uit vier verschillende pakketten gericht op de AED. Bij een service bezoek wordt de AED gecontroleerd en worden alle verbruiksartikelen nagekeken of dat ze aangevuld of vervangen moeten worden. Wanneer u kiest voor het het 3 of 5 jarige abonnement dan vervangen wij de AED accu en pads als dit nodig is.

Naast de standaard inventaris van de EHBO container kunt u deze ook nog uitbreiden met diverse artikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse varianten blussers, reddingsvesten, eerste hulp stations, een blusdeken en een reddingsboei. Door deze aanvullingen kunt u de container helemaal aanpassen aan de locatie en mogelijke calamiteiten die er kunnen plaatsvinden.

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel Benelux BV zijn we voornamelijk groot in het ontwerpen, bouwen en leveren van containers voor vele diverse doeleinden. Wij staan voor het leveren van top kwaliteit en de beste klantenservice. Dit samen resulteert voor u in jaren lang plezier van uw aankoop. Heeft u interesse in een EHBO container of een van onze andere artikelen zoals demontabele containers of fietsenstallingen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!