Bouwstroomkast

Heeft u een tijdelijke stroomvoorziening nodig op uw bouwplaats? Een bouwstroomkast van Kovobel biedt voor u de oplossing. Met een bouwstroomkast zorgt u ervoor dat er op de lokatie effectief met stroom kan worden gewerkt. Wij kunnen ervoor zorgen dat de kast voldoet aan uw specifieke wensen. Zo kunnen wij de kast leveren van 63A tot 400A en ook de afmetingen van de kast, hangen af van uw wensen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bovendien kunt u de bouwstroomkast eenvoudig verplaatsen door middel van een kraan of heftruck. Ook op de nieuwe lokatie kunt u de kast dan weer volledig tot de grond afmonteren. Doordat u de kast steeds mee kunt verplaatsten, beschikt u altijd op een veilige manier over stoom op uw bouwplaats.

Op elke bouw noodzakelijk

Door een bouwstroomkast beschikt u op een eenvoudige manier over iets heel cruciaals op uw bouw, namelijk stroom. Stroom is immers onmisbaar op een bouw, omdat u daar met elektrische apparaten aan de slag moet kunnen. De bouwlampen, de bouwlift, maar ook het koffiezetapparaat en de bouwradio zijn afhankelijk van stroom. Met een bouwstroomkast van Kovobel weet u zeker dat u altijd over een goede stroomvoorziening beschikt.

Voldoet aan de eisen van Netbeheer Nederland

Onze bouwstroomkast voldoet aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hierdoor voldoen onze bouwkasten geheel aan de eisen van Netbeheer Nederland en kunt u ze veilig gebruiken.

bouwstroomkast kovobel

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel Benelux BV staan we voor kwaliteit en daarom leveren wij producten die jaren meegaan. Wij gebruiken de beste materialen om onze bouwstroomkasten uit op te bouwen. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat onze voorraad op peil is, zodat u snel over het gewenste product kan beschikken. Wilt u snel gebruik kunnen maken van een bouwstroomkast of een van onze andere producten zoals gasfles opslag, EHBO containersĀ en fietsenstallingen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies!