Opslagcontainer

Zoekt u (semi-)tijdelijke opslagruimte omdat u bijvoorbeeld uw spullen wilt opslaan tijdens een verhuizing? Een opslagcontainer van Kovobel Benelux BV biedt mogelijkheden! In ons assortiment hebben we diverse soorten en maten opslagcontainers. Wij zijn dé expert op het gebied van opslagcontainers en onze containers behoren tot de absolute top van de markt. Doordat de containers aan te passen zijn naar uw wensen en behoeften, zijn ze voor diverse doeleinden inzetbaar. Een opslagcontainer is zonder bijzondere gereedschappen al binnen 30 minuten gebruiksklaar te maken en zo beschikt u binnen no-time over de nodige extra ruimte. Met een vloerdraagkracht van 500 kg per m2 is een opslagcontainer ook zeer geschikt voor het opslaan van grote machines. Als u de opslagcontainer wilt verplaatsen kan dat eenvoudig met een heftruck of kraan doordat al onze containers zijn voorzien van heftruck sleuven en hijsogen.

Wij beschikken over een eigen ontwerpbureau en kunnen hierdoor een passende optie bieden aan de hand van uw wensen en behoeften wat betreft een opslagcontainer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag aan een passende opslagcontainer!

Goedkope én snelle oplossing

Als u kiest voor een opslagcontainer van Kovobel Benelux BV ervaart u de vele voordelen die deze containers bieden. Zo kunt u namelijk snel beschikken over extra opslagruimte doordat wij onze voorraad altijd op peil hebben en omdat u de container zelf op eenvoudige manier al binnen 30 minuten gebruiksklaar kunt maken. En door de aanwezigheid van hijsogen en heftruck sleuven kunt u een opslagcontainer gemakkelijk verplaatsen met een kraan of heftruck.

Een opslagcontainer van Kovobel Benelux BV is een goedkope oplossing voor als u opzoek bent naar (semi-)tijdelijke opslag. Dit kan zijn omdat u bijvoorbeeld opslag ruimte nodig heeft tijdens een verhuizing of omdat u ruimte nodig heeft om gereedschappen op te slaan. U kunt de container naar wens aanpassen door bijvoorbeeld deuren aan zowel de korte als aan de lange kant van de container te plaatsen. Ook kunnen wij de container in vele diverse afmetingen leveren, dus zal deze altijd aan uw wensen voldoen. Om uw opgeslagen spullen nog extra te beveiligen, kunt u er voor kiezen om een inbraak werende stang mee te laten leveren. Heeft u interesse in een opslagcontainer? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

kovobel opslagcontainer opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel Benelux BV zijn we officiële distributeur van de Kovobel opslagcontainers en daarom is onze voorraad altijd op peil. Hierdoor kunt u snel over een hoge kwaliteit container beschikken. De Kovobel containers zijn van uitermate hoge kwaliteit en daarmee kunnen wij u garanderen dat de container jaren mee zal gaan. Naast opslagcontainers hebben wij ook fietsenstallingen, EHBO containers en gasflesopslag in ons assortiment. Bent u geïnteresseerd in een opslagcontainer? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!