Materiaalcontainer

Bent u opzoek naar extra opslagruimte voor uw materialen? Een Kovobel materiaalcontainer biedt voor u de oplossing. Bij Kovobel Benelux BV hebben we een ruim assortiment aan diverse soorten materiaalcontainers. Als dé expert op het gebied van materiaalcontainers behoren onze containers tot de absolute top van de markt. De materiaalcontainers zijn aanpasbaar naar uw wensen en daarmee voor diverse gelegenheden inzetbaar. Doordat onze materiaalcontainers zijn voorzien van heftruck sleuven en hijsogen, kunt u ze zelf verplaatsen met een heftruck of hijskraan. De draagkracht van de vloer is 500 kg per m2 en dat maakt een materiaalcontainer uitermate geschikt voor de opslag van zware gereedschappen en machines. Door de aanschaf van een materiaalcontainer beschikt u snel over extra ruimte, een container is immers al binnen een half uur in elkaar te zetten zonder bijzondere gereedschappen.

Bij Kovobel Benelux BV beschikken we over een eigen ontwerpbureau. Hierdoor kunnen we met u meedenken over de mogelijkheden en samen met u tot een gewenst model komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag aan een passende materiaalcontainer!

Goedkope én snelle oplossing

Een materiaalcontainer van Kovobel Benelux BV kent vele voordelen. De containers zijn namelijk een zeer snelle manier om meer opslagruimte te generen doordat u de container meestal al binnen 30 minuten zelf in elkaar kunt zetten. Door de eenvoudige manier van opbouwen van de container heeft u er geen zwaar gereedschap voor nodig. U kunt een materiaalcontainer gemakkelijk verplaatsen met een heftruck of kraan door de aanwezige hijsogen en heftruck sleuven.

Bij Kovobel Benelux BV bieden wij u een goedkope oplossing voor de opslag van uw gereedschappen en materialen met een materiaalcontainer. Een materiaalcontainer is breed inzetbaar doordat u de optie hebt om deuren aan zowel de korte kant als de lange kant te hebben. Bovendien kunt u vele diverse materialen kwijt in de materiaalcontainer doordat de vloer een draagkracht heeft van 500 kg per m2. Wilt u uw opgeslagen materialen nog extra beveiligen? Dan is er de optie om een inbraak werende stang mee te laten leveren bij zowel enkel als dubbele deuren. Zo bent u er van verzekerd dat uw opgeslagen materialen veilig zijn opgeslagen. Heeft u interesse in een  materiaalcontainer? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

kovobel materiaalcontainer opgegestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Kwaliteit staat bij Kovobel Benelux BV hoog in het vaandel. Daarom leveren wij ook alleen de beste kwaliteit en garanderen wij u een materiaalcontainer die jaren meegaat. Als officiële distributeur van Kovobel materiaalcontainers is onze voorraad altijd op peil en daardoor kunt u snel over een container beschikken. U kunt niet alleen voor containers bij ons terecht, maar ook voor gasflesopslag, EHBO containers en fietsenstallingen. Heeft u interesse in een materiaalcontainer? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!