Demontabele container

Wilt u meer (semi-)tijdelijke opslagruimte voor uw gereedschappen of omdat u op uw bedrijfsterrein ruimte te kort komt? Kovobel heeft voor u de oplossing in huis! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van demontabele containers en onze containers behoren tot de absolute top van de markt. Onze containers zijn aanpasbaar naar wens en daarom voor elke gelegenheid inzetbaar. De vloeren van de demontabele containers hebben een draagkracht van 500 kg per m2 en kunnen dus niet alleen onderdak bieden aan uw verhuisdozen maar ook aan grote machines en zelfs uw auto. U kunt een demontabele container zelf eenvoudig verplaatsen met een hijskraan of heftruck, omdat onze containers zijn voorzien van heftruck sleuven en hijsogen. Bovendien zijn de demontabele containers gemakkelijk in elkaar te zetten en zal dit u nog geen half uur kosten.

Als officiële distributeur zijn van de Kovobel demontabele containers hebben we een eigen ontwerpbureau. Zo denken we graag met u mee over de mogelijkheden tot er een gewenst model voor u gebouwd kan worden. Heeft u interesse in een demontabele container of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Goedkope én snelle oplossing

Als u kiest voor een demontabele container van Kovobel Benelux BV bent verzekerd van vele voordelen. Zo zijn de containers niet alleen gemakkelijk te verplaatsen met een hijskraan of heftruck door de aanwezige hijsogen en heftruck sleuven. Ook kiest u voor een manier van (semi-)tijdelijke opslag die u zelf eenvoudig zonder zwaar gereedschap én binnen een half uur gebruiksklaar kunt maken.

Een demontabele container is erg laag in aanschafprijs en daarom een goedkope oplossing voor het ruimte gebrek op uw bedrijfsterrein of bouwplaats. Met een vloer draagkracht van 500 kg per m2 en de optie om zowel deuren aan de korte als de korte zijde te hebben, is een demontabele container breed inzetbaar. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en dat zorgt ervoor dat ze jarenlang mee gaan. Voor extra beveiliging kunt u er nog voor kiezen om een inbraak werende stang mee te laten leveren. Deze mogelijkheid is er bij zowel enkele als dubbele deuren. Door deze stang bent u er van verzekerd dat de inhoud van uw demontabele container veilig is opgeborgen. Bent u geïnteresseerd in een demonteerbare container van Kovobel? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat voor u klaar!

kovobel demontabele container opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Kovobel Benelux BV staat voor kwaliteit en daardoor leveren wij demontabele containers die jaren meegaan.  Alle onderdelen van Kovobel demontabele containers bestaan uit materiaal van enkel de allerbeste kwaliteit. Doordat onze voorraad altijd op peil is, kunt u snel over een Kovobel demontabele container beschikken. Naast demontabele containers kunt u ook bij ons terecht voor speciale containers zoals gasfles opslag, EHBO containers en fietsenstallingen. U bent altijd van harte welkom om ons op afspraak te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken. Boek gerust een afspraak!