Magazijncontainer

Bouwmaterialen, machines, gereedschap; het slingert overal weleens rond. Wilt u een oplossing voor al deze rondslingerende spullen? Met een magazijncontainer van Kovobel Benelux BV kunt u alles tijdelijk of permanent opslaan. Wij leveren deze containers in diverse formaten en de optie voor deuren aan de lange of korte zijde. Zoekt u toch een ander formaat dan dat wij aanbieden? Wij bieden ook maatwerk en kunnen u daardoor voorzien van een magazijncontainer die geheel voldoet aan uw wensen.

Wij bieden u een ruime keuze aan mogelijkheden wat betreft afmetingen, deuren, kleuren en beveiliging. Op deze manier kunnen wij u altijd van een magazijncontainer voorzien die past bij uw behoeften. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan voorzien wij u van een passend advies!

magazijncontainer kovobel nl

Goedkope én snelle oplossing

Met een magazijncontainer van Kovobel Benelux BV ervaart u vele voordelen. Een magazijncontainer voorziet u namelijk op een snelle manier van meer opslagruimte. Dit komt mede doordat de container  zonder zwaar gereedschap binnen 30 minuten op te bouwen is. Zo kunt u de container eenvoudig zelf in en uit elkaar zetten. Met behulp van een heftruck of kraan kunt u de container, door de aanwezigheid van hijsogen en heftruck sleuven, gemakkelijk verplaatsen.

Bij Kovobel Benelux BV bieden wij u een goedkope oplossing voor de opslag van uw gereedschappen en materialen met een magazijncontainer. U kunt de magazijncontainer voor diverse doeleinden gebruiken, omdat de vloer van de container een draagkracht heeft van 500 kg per m2. Ook grote machines kunnen worden opgeslagen in de container, want u heeft de keuze om de deuren aan de korte of aan de lange zijde te laten plaatsen. Hierbij is er ook nog de keuze uit een enkele of een dubbele deur. Wilt u uw gereedschap en andere materialen nog extra beveiligen? Kies er dan voor om een inbraak werende stang mee te laten leveren.

kovobel magazijncontainer opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij alle diensten en producten die wij leveren, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Of het nu gaat om onze klantenservice of het materiaal waar wij onze producten van maken: kwaliteit staat voorop! Omdat wij beschikken over een eigen ontwerpbureau kunnen wij voor al uw wensen een (maatwerk) oplossing bieden. Met onze vakkennis denken wij graag met u mee over de diverse mogelijkheden en voorzien wij u van een passend advies. Wij hebben in ons assortiment een brede keuze aan containers en kunnen u hierdoor ook van fietsenstallingen, EHBO – BHV containers en milieucontainers voorzien. Neem voor de precieze mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!