Magazijn container

Gereedschap, bouwmaterialen, machines; we hebben allemaal wel het een en ander rondslingeren op onze bouwplaats. Bent u op zoek naar een oplossing voor al deze rondslingerende spullen? Een magazijn container van Kovobel biedt de oplossing voor (tijdelijke) opslag van diverse goederen. Wij leveren deze containers in diverse soorten en maten en kunnen u door middel van maatwerk een container bieden die geheel voldoet aan uw wensen en behoeften.

Doordat wij beschikken over een eigen ontwerpbureau bieden wij u een ruimte keuze wat betreft de afmetingen, deuren, kleuren en beveiliging. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies!

demontabele magazijn container kovobel nl

Goedkope Ć©n snelle oplossing

Kiezen voor een magazijn container van Kovobel Benelux BV biedt velen voordelen. Door het aanschaffen van zo’n container wordt u op een snelle manier voorzien van meer opslagruimte. Dit komt onder andere omdat de container zonder zwaar gereedschap al binnen 30 minuten is op te bouwen. Hierdoor kunt u de magazijn container gemakkelijk in en uit elkaar halen. De aanwezigheid van hijsogen en heftruck sleuven zorgen er bovendien voor dat u de container eenvoudig kunt verplaatsen met behulp van een heftruck of hijskraan.

Met een container van Kovobel beschikt u op een goedkope manier van extra opslagruimte voor bijvoorbeeld uw gereedschap en materialen. De containers zijn voor diverse doeleinden te gebruiken doordat de vloer een draagkracht heeft van 500 kg per m2. Zo kunt u er ook grote en zware machines in opslaan. Wij kunnen de container leveren met een enkele of een dubbele deur en deze kunnen wij aan zowel de lange als de korte zijde van de opslagcontainer plaatsen. Als u uw goederen nog extra wilt beveiligen, dan kunt u een inbraak werkende stang mee laten leveren.

kovobel magazijn container opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Op al onze diensten en producten leveren wij hoogwaardige kwaliteit. Omdat wij beschikken over een eigen ontwerpbureau kunnen wij u voorzien van een maatwerk oplossing die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed met u meedenken en u voorzien van een persoonlijk advies. Naast magazijn containers hebben wij ook een ruim assortiment fietsenstallingen, EHBO – BHV containers en milieucontainers. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!