EHBO unit

Waar mensen zijn, daar gebeuren ongelukken. Daarom is het belangrijk om altijd de nodige EHBO materialen bij de hand te hebben. Met een EHBO unit van Kovobel Benelux BV heeft u de nodige materialen altijd paraat. Onze units kunt u op een terrein naar wens plaatsen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een bouwterrein of werkplaats. Doordat de unit is gemaakt van staal, kan deze best tegen een stootje. Een unit leent zich als mobiele eerste hulp post die is voorzien van de minimale inhoud voor uw calamiteit op locatie.

kovobel ehbo unit nl

Bij Kovobel Benelux BV leveren wij de calamiteiten container in 4 verschillende versies. Zo hebben wij de casco, basic box, medium box en de premium box. De containers variëren van enkel afgetimmerd met elektra, tot compleet met brandblusser en kuipbrancard. Mocht u de container aan bepaalde eisen willen laten voldoen, dan kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

kovobel ehbo unit elektra

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden 

Als u kiest voor een EHBO unit van Kovobel Benelux BV dan geven wij u de keuze uit twee verschillende soorten AED’s. U heeft daarbij de keuze uit vier verschillende service pakketten die zijn gericht op de AED. Wanneer wij langskomen voor een servicebezoek, dan controleren wij de AED en alle verbruiksartikelen. De verbruiksartikelen lopen wij na om te kijken of ze nog in orde zijn of eventueel moeten worden aangevuld of vervangen. Bij het 3 of 5 jarige abonnement, dan vervangen wij ook de AED accu en de pads indien dit nodig is.

Wij leveren de EHBO unit met een standaard inventaris, maar u kunt de unit ook nog uitbreiden met diverse artikelen. Door te kiezen voor aanvullingen in de unit kunt u deze helemaal laten aansluiten bij de locatie en bij welke ongelukken daar eventueel kunnen gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reddingsvesten, een blusdeken, een reddingsboei en diverse soorten blussers.

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Wij zijn bij Kovobel Benelux BV voornamelijk groot in het ontwerpen, bouwen en leveren van diverse units. Dit doen wij voor units die kunnen worden ingezet bij een breed scala aan doeleinden. Doordat wij staan voor het leveren van top en de beste klantenservice, heeft u jarenlang plezier van uw aankoop. Bent u geïnteresseerd in  een EHBO unit of een van onze artikelen als een demontabele container of een fietsenstalling? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag!