EHBO box

Bent u opzoek naar een compacte vorm voor het opslaan van EHBO materialen? Met een EHBO box van Kovobel Benelux BV heeft u alle materialen voor het verlenen van eerste hulp binnen handbereik. De EHBO boxen zijn gemaakt van staal en kunnen daardoor prima tegen een stootje. Dit zorgt ervoor dat de boxen uitermate geschikt zijn voor op een bouwterrein of in een werkplaats. Bovendien is de box eenvoudig te verplaatsen met een kraan of heftruck. Zo kunt u de box per project op de juiste plaats neerzetten. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje en zo heeft u bij een calamiteit altijd de juiste middelen om handen.

ehbo box kovobel

Bij Kovobel Benelux BV leveren wij de calamiteiten container in 4 verschillende versies. Zo hebben wij de casco, basic box, medium box en de premium box. De containers variëren van enkel afgetimmerd met elektra, tot compleet met brandblusser en kuipbrancard. Mocht u de container aan bepaalde eisen willen laten voldoen, dan kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

kovobel ehbo box elektra

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden 

Als u kiest voor een EHBO box van Kovobel Benelux BV dan heeft u een ruimte keuze aan inventaris uitbereidingsmogelijkheden. Naast de standaard inventaris die wij leveren, heeft u namelijk keuze uit diverse blussers, eerste hulp stations, reddingsvesten, een reddingsboei en een blusdeken. Op deze manier kunt u de box helemaal aanpassen naar de locatie waar u de box wilt plaatsen.

Bovendien kunt u kiezen voor het laten plaatsen van een AED. Hierbij heeft u de keuze uit twee varianten AED’s en vier verschillende servicepakketten. Tijdens een servicebeurt wordt de AED gecontroleerd en ook de verbruiksartikelen worden nagelopen. We kijken dan of er eventueel artikelen moeten worden aangevuld of worden vervangen. Als u kiest voor het 3- of 5-jarige abonnement dan vervangen wij de AED en pads indien dit nodig is.

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel Benelux BV zijn we groot in het ontwerpen, bouwen en leveren van demontabele containers. Voor vrijwel elke situatie kunnen wij u van een passende oplossing voorzien. Wij bieden namelijk veel meer dan enkel EHBO boxen. Zo hebben wij in ons assortiment ook een veelzijdig aanhanger afzetsysteem, fietsenstallingen in diverse maten en demontabele containers. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!