Bouwkast

Wilt u er zeker van zijn dat u zonder problemen gebruik kunt maken van stroom op uw bouwterrein? Met een bouwkast van Kovobel beschikt u altijd over een juiste elektra voorziening! Bovendien kunnen wij een bouwkast laten voldoen aan uw specifieke wensen door middel van maatwerk. Wij kunnen de kasten leveren van 63A tot 400A en ook andere specifieke wensen kunnen wij verwerken in de kast. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

De bouwkast is met behulp van een kraan of heftruck gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie. Op een volgende locatie kunt u de kast weer volledig tot de grond afmonteren. Met een bouwkast van Kovobel is stroom altijd dichtbij!

Op elke bouw noodzakelijk

De aanwezigheid van een bouwkast zorgt ervoor dat uw bouwterrein op een eenvoudige manier wordt voorzien van elektra. Zonder juiste stroomvoorziening kunt u uw benodigdheden op het terrein zoals een bouwlift, bouwlampen, elektrische gereedschap, de radio en het koffiezetapparaat niet gebruiken. Met een bouwkast van Kovobel beschikt u altijd over een goede stroomvoorziening op uw bouwterrein.

Voldoet aan de eisen van Netbeheer Nederland

Onze bouwkasten voldoen aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hierdoor voldoen onze bouwkasten geheel aan de eisen van Netbeheer Nederland en kunt u ze veilig gebruiken.

bouwkast kovobel

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Kovobel Benelux BV staat al jaren voor kwaliteit en levert alle benodigde voorzieningen voor op een bouw. Tijdens de productie van uw bouwkast maken wij enkel gebruik van hoge kwaliteit materialen, zodat u er jaren plezier van kunt hebben. Wij beschikken over een ruime voorraad zodat wij u snel van gewenste producten kunnen voorzien. Wilt u snel beschikken over een bouwkast, gasfles opslag, EHBO containers of fietsenstalling? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!