Aanhanger afzetsyteem

Bij Kovobel Benelux BV hebben wij hét multifunctionele aanhanger afzetsysteem! U heeft met dit systeem de mogelijkheid om diverse opzet modules te vervoeren. Denk hierbij aan het verplaatsen van laadbakken en containers, maar ook aan het verplaatsen van een schaftunit. Het afzetsysteem heeft zelfs de mogelijkheid om te kunnen kippen! Ondanks al deze mogelijkheden is ons aanhanger afzetsysteem snel en eenvoudig door één persoon te laden en te lossen. Met de aanschaf van het afzetsysteem bespaart u op termijn veel kosten, omdat u verder geen open en gesloten aanhangers hoeft aan te schaffen. Bovendien voldoet het aanhanger afzetsysteem volledig aan de Nederlandse verkeerswet en regelgeving. Heeft u interesse in dit multifunctionele systeem? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

aanhanger afzetsysteem container
aanhanger afzetsyteem kovobel
aanhanger afzetsysteem schaftwagen

Multifunctioneel

Met ons aanhanger afzetsysteem kunt u elke opzet unit eenvoudig vervoeren. Het afzetsysteem schaft u aan als het onderstel en daarmee kunt u tal van mogelijkheden vervoeren. Het universele slede systeem is geschikt voor al uw opzet modules. Daarnaast kunt u ook zelf uw sledes uitbreiden of door ons op maat laten maken. Een fijn kenmerk van het afzetsysteem is dat het laden en lossen gemakkelijk en snel door een persoon gedaan kan worden. Daarbij heeft het systeem ook de mogelijkheid om te kippen. Bovendien zal de aanschaf van het aanhanger afzetsysteem u veel geld besparen, aangezien u met enkel het systeem, meerdere containers op slede naar uw project kunt vervoeren. U bent dan met de aanschaf van het aanhanger afzetsysteem vele male goedkoper uit dan wanneer u meerdere (gesloten) aanhangers moet aanschaffen.

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Bij Kovobel Benelux BV hebben wij kwaliteit op de eerste plaats staan. Dit geldt niet alleen voor de producten die wij leveren, maar ook over onze klantenservice. Klant is koning en wij denken graag met u mee voor een passende oplossing, geheel naar uw wensen. Doordat wij beschikken over een eigen ontwerpbureau kunnen wij uitstekend maatwerk leveren. In ons assortiment beschikken wij naast het aanhanger afzetsysteem ook over een ruime keuze aan demontabele containers en EHBO containers.Wilt u meer weten over ons aanhanger afzetsysteem? Bekijk de folder of neem contact met ons op!