Demontabele opslagcontainer

Als u op zoek bent naar meer opslagruimte voor bijvoorbeeld gereedschap, machines of klus materialen, dan biedt een demontabele opslagcontainer voor u de oplossing. Bij Kovobel Benelux BV zijn we namelijk dé specialist als het aan komt op containers. Al onze containers behoren dan ook tot de absolute top van de markt. Doordat onze containers aanpasbaar zijn, kunnen wij maatwerk containers leveren die geheel aan uw wensen voldoen. Bovendien zijn ze voor veel verschillende doeleinden geschikt door de vloerdraagkracht van 500 kg per m2. Wilt u de container na een tijdje verplaatsen naar een andere locatie? Door de aanwezigheid van heftruck sleuven en hijsogen kunt u dit gemakkelijk doen met behulp van een heftruck of hijskraan. Het in elkaar zetten van de opslagcontainer zal u nog geen half uur kosten.

Wij zijn officiële distributeur van de Kovobel demontabele opslagcontainers en zijn in het bezit van een eigen ontwerpbureau. Hierdoor kunnen wij goed met u meedenken over de mogelijkheden en tot een passende oplossing komen. Bekijk hier ons ruime aanbod containers en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Goedkope én snelle oplossing

Met een demontabele opslag container van Kovobel bent u verzekerd van diverse voordelen. De containers zijn namelijk niet alleen gemakkelijk te verplaatsen met behulp van een hijskraan of heftruck door de aanwezigheid van heftruck sleuven en hijsogen. De containers zijn ook nog eens heel eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Binnen een half uur kunt u de container gebruiksklaar hebben zonder dat u zwaar gereedschap nodig heeft.

Omdat een demontabele opslagcontainer relatief laag is in de aanschafprijs, is het een goedkope oplossing voor het ruimte gebrek op bijvoorbeeld uw bouwplaats of bedrijventerrein. Met een vloer draagkracht van 500 kg per m2 en de optie om zowel deuren aan de korte als de korte zijde te hebben, is een demontabele container breed inzetbaar. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en dit resulteert er in dat u jaren plezier zult hebben van uw aankoop. Als u uw materialen en gereedschap extra beveiligd wilt opbergen, dan kunt u een inbraak werende stang mee laten leveren. Deze stang is geschikt voor zowel dubbele als enkele deuren. Heeft u interesse in onze opslagcontainer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan voor u klaar!

kovobel demontabele opslagcontainer opgestapeld

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en dat merkt u aan onze hoge kwaliteit producten die wij leveren. Wij bouwen onze demontabele opslagcontainers op uit materialen van enkel de allerbeste kwaliteit. Omdat wij er als officiële distributeur van de containers altijd voor zorgen dat onze voorraad op peil is, kunt u snel over een demontabele opslagcontainer beschikken. Bovendien leveren wij meer dan enkel opslagcontainers en kunt u ook bij ons terecht voor fietsenstallingen, ons aanhanger afzetsysteem en EHBO – BHV units. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan voorzien wij u van een passend advies.