BHV container

Waar mensen werken, gebeuren helaas ook ongelukken. Doordat een ongeluk op de werkvloer zomaar kan gebeuren, is het belangrijk om altijd BHV materialen binnen handbereik te hebben. Onze BHV containers zorgen ervoor dat u op een compacte manier alle nodige materialen bij de hand. Een BHV container is op elke soort werkvloer te plaatsen. Doordat de container is gemaakt van staal, kan hij prima tegen een stootje. Dit maakt de container geschikt voor op een bouwterrein of -plaats. Een BHV container is een mobiele eerste hulp post die is voorzien van de basis materialen die nodig zijn bij een calamiteit op locatie.

kovobel bhv container

Bij Kovobel Benelux BV leveren wij de calamiteiten container in 4 verschillende versies. Zo hebben wij de casco, basic box, medium box en de premium box. De containers variëren van enkel afgetimmerd met elektra, tot compleet met brandblusser en kuipbrancard. Mocht u de container aan bepaalde eisen willen laten voldoen, dan kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

kovobel bhv container elektra

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden 

Wanneer u kiest voor een BHV container kunt u kiezen uit twee verschillende soorten AED’s. Ook kunt u een keuze maken uit een van onze servicepakketten. U heeft dan de keuze uit vier verschillende pakketten die zijn gericht op de AED. Tijdens een servicebezoek wordt de AED nagekeken en worden alle verbruiksartikelen gecontroleerd. Wanneer verbruiksartikelen moeten worden aangevuld of worden vervangen, kunnen we dat verhelpen tijdens het servicebezoek.

Wij leveren de containers niet alleen met een standaard inventaris, maar kunnen hier ook maatwerk in leveren. U kunt bij ons kiezen voor diverse uitbreidingsartikelen zoals blussers, een reddingsboei, een blusdeken en reddingsvesten. Door de ruime keuze in aanvullingen kunt u de container helemaal aanpassen naar uw locatie en de calamiteiten die daar kunnen plaatsvinden.

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Het ontwerpen, bouwen en leveren van containers in alle soorten en maten; dat is waar we bij Kovobel Benelux BV groot is zijn. Het leveren van top kwaliteit producten en u voorzien van de beste klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. De combinatie van deze speerpunten zorgt ervoor dat u jaren plezier hebt van uw aankoop. Heeft u interesse in een BHV container? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst!