BHV box

De compacte BHV box van Kovobel Benelux BV biedt alle benodigdheden voor ongelukken die kunnen gebeuren op de werkvloer! We weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten en daar wilt u natuurlijk goed op voorbereid zijn. Onze BHV box biedt alle nodige materialen voor calamiteiten op de werkvloer. Bovendien is de box gemaakt van staal en daardoor dan ook bestand tegen een stootje. Hierdoor is de box uitstekend te plaatsen op bouwplaatsen en  bouwterreinen waar met grote machines wordt gewerkt. De BHV box is te verplaatsen door middel van een kraan of heftruck en kan dus altijd worden mee verplaatst naar een ander project.

kovobel bhv box

Bij Kovobel Benelux BV leveren wij de calamiteiten container in 4 verschillende versies. Zo hebben wij de casco, basic box, medium box en de premium box. De boxen variëren van enkel afgetimmerd met elektra, tot compleet met brandblusser en kuipbrancard. Mocht u de box aan bepaalde eisen willen laten voldoen, dan kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

kovobel bhv box elektra

Diverse inventaris uitbreidingsmogelijkheden 

Naast dat wij de BHV box met een standaard inventaris leveren, kunnen wij ook een maatwerk box voor u leveren. Wij geven u de keuze uit een ruim assortiment aan uitbreidingsartikelen zoals brandblussers, een blusdeken, reddingsboei en reddingsvesten. Op deze manier kunt u de box helemaal laten aansluiten bij de locatie van de BHV box.

Wij geven u daarnaast ook de mogelijkheid om de BHV box te voorzien van een AED. Hierbij heeft u de keuze uit twee typen AED’s en vier verschillende service pakketten. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de AED nagekeken en worden de verbruiksartikelen gecontroleerd of dat ze eventueel moeten worden vervangen of worden bijgevuld. Als u kiest voor ons 3- of 5-jarige servicepakket vervangen wij zelfs de AED als dit noodzakelijk is.

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Wij kunnen ons zelf door onze jarenlange ervaring inmiddels echt expert noemen op het gebied van ontwerpen, bouwen en leveren van boxen. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit producten en de beste klantenservice, is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Door deze combinatie zorgen wij dat u jaren plezier heeft van uw aankoop. Wilt u een BHV container aanschaffen? Neem contact met ons op, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!