Bouwmeterkast

Bent u op zoek naar een tijdelijke stroomvoorziening voor op uw bouwproject? Een bouwmeterkast van Kovobel biedt de oplossing voor op uw bouwterrein. De bouwmeterkast zorgt ervoor dat er op de locatie effectief gewerkt kan worden met stroom. Heeft u specifieke wensen voor aan de kast? Wij kunnen de kast personaliseren en hiermee laten voldoen aan uw specifieke wensen. Heeft u interesse in een bouwmeterkast en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, ons team van specialisten staat voor u klaar!

Wilt u de stroomkast meenemen naar een volgende locatie? U kunt de kast eenvoudig verplaatsen met behulp van een kraan of een heftruck. Na het verplaatsen kunt u de kast weer volledig tot de grond afmonteren. Op deze manier kunt u altijd op een veilige manier over voldoende stroom beschikken.

Op elke bouw noodzakelijk

Met een bouwmeterkast voorziet u uw bouwplaats op een eenvoudige manier van de juiste hoeveelheid stroom. Op elke bouw is stroom immers onmisbaar, omdat u er zonder elektrische apparaten niet naar behoren kunt functioneren. De bouwlift, elektrisch gereedschap en de bouwlampen zijn natuurlijk afhankelijk van stroom, maar vergeet ook de radio en het koffiezetapparaat niet. Met een bouwmeterkast van Kovobel ben u verzekerd van een goede stroomvoorziening!

Voldoet aan de eisen van Netbeheer Nederland

Onze bouwmeterkasten voldoen aan de veiligheidsnormen EN/IEC 61439-2, EN/IEC 60529 en EN/IEC 62208 en heeft de nodige SA, UL en KEMA keurmerken. Hierdoor voldoen onze bouwkasten geheel aan de eisen van Netbeheer Nederland en kunt u ze veilig gebruiken.

bouwmeterkast

Meer weten over Kovobel Benelux BV?

Kwaliteit staat bij Kovobel Benelux BV altijd voorop en dat merkt u aan onze klantenservice en de producten die wij leveren. Onze producten worden gebouwd met de beste materialen zodat u er jaren plezier van heeft. Bovendien hebben wij onze voorraad altijd op peil zodat u altijd snel over uw gewenste product kunt beschikken. Heeft u interesse in bouwmeterkast, gasfles opslag, EHBO containers of fietsenstalling? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van een passend advies!