Resultaat 1–12 van de 58 resultaten wordt getoond

4 meter Basic Line – Dubbele deuren korte zijde

Demontabele materiaalcontainer met een dubbele deuren in de korte zijde.

3mtr Basic Line – dubbele deuren korte zijde

Demontabele materiaalcontainer met dubbele deuren aan de korte zijde.

2,25mtr basic – dubbele deur in front

Demontabele materiaalcontainer met dubbele deuren aan de korte zijde basic line. Gelijk als de pro line maar dunner plaatwerk en een 2,8cm OSB vloer ipv de Vuren houten planken van 3,5cm.

Stelling snelklik kovobel

Stelling materiaal bestaat uit staanders, draagarmen en legborden. U kunt deze per zijde samenstellen met onderstaand formulier dan bieden wij u met de juiste aantallen de offerte aan. 2m legborden hebben 2 staanders 3m legborden hebben 3 staanders 1 draagarm per staander tbv 1 legbord. 1 draagarm heeft een capaciteit van 50 kg (statische)

EHBO – BHV 1370×2200 dubbele deur

Wij leveren elk denkbare inhoud obv calamiteiten en BHV hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld ook aan; Spilkits, portofoons, megafoon, brandcard incl. hijspinnen, reddingsvesten, Afzetlint/ketting, pylonen, Flare, rook fakkels etc.

Kovobel container huren

Kovobel containers huren voor bedrijven en particulieren. Afhalen of leveren is geen probleem. Diverse toegangsopties mogelijk! Bekijk de omschrijving voor tarieven onder ons formulier!

Materiaalcontainer houten vloer – 1 x 1,2mtr

Demontabele materiaalcontainer met een enkele deur en houten vloer.

Bouwstroom container

Wij bouwen/leveren maatwerk Bouwstroom containers volledig naar uw specificaties ingericht. Onze containers zijn voorzien van toegang aan de gebruikers zijde incl. een aparte toegang voor de Nuts zijde. Voldoet aan de eisen welke verplicht zijn per 01-04-2020 door Netbeheer Nederland.

Pincode Sloten

Nooit meer uw sleutels kwijt. Geen x hoeveelheid sleutels in omloop met bijbehorende administratie. Met de slimme sloten van Kovobel heeft u 24/7 toegang van uw containers in eigen handen!

Elektronische toegang

Nooit meer uw sleutels kwijt. Geen x hoeveelheid sleutels in omloop met bijbehorende administratie. Met de slimme sloten van Kovobel heeft u 24/7 toegang en beheer van uw containers in eigen handen!

Oprijplaat 1×1

Oprijplaat van gegalvaniseerd traanplaat

Heftruck geleiders

Geleiders voor het opnemen met de heftruck. de geleiders zorgen voor een langere levernsdeur van de vloer als u geregeld de container wil oppakken met een heftruck.